Ouders staan er niet alleen voor, dankzij jouw hulp!

Koop, geniet en help Rotary Radboud helpen!

Wij van Rotary Radboud strijden voor een gezondere en gelukkigere wereld. Een stressvrije en positieve opvoeding draagt in hoge mate bij aan het welbevinden van grote (ouders!) en kleine (kinderen!) mensen. Het Home-Start programma biedt preventieve zorg voor gezinnen met kinderen van 0-6 jaar, die alledaagse opvoedvragen hebben. Het doel is om kleine vragen klein te houden en niet te laten uitgroeien tot grote problemen. Rotary Radboud vindt dat kinderen een goede start in het leven verdienen, met blije ouders. Daarom doneren wij dit jaar het grootste deel van de opbrengst van onze actie aan het Home-Start programma van Humanitas in Medemblik. Laten we er samen voor zorgen dat meer ouders er niet alleen voor staan.

Help ons om het Home-Start programma van Humanitas in Medemblik te ondersteunen. Want door hen staan opvoeders er niet alleen voor!

Opperdoezer Ronde

6.009.00

Santa Ana Chardonnay

Santa Ana Malbec

Doneren mag natuurlijk ook!

Ben jij niet zo’n aardappeleter of wijndrinker? We zijn uiteraard ook bijzonder blij met een donatie voor onze actie. 100% van jouw donatie gaat naar Humanitas in Medemblik. Hieronder kun je een keuze maken uit verschillende bedragen. Ga jij voor goud?

Donatie Brons

Donatie Zilver