Veranderende samenleving. Veranderende technieken. Veranderende wereld. Hoe blijf je bij? Wij kregen een kijkje in de keuken bij een toonaangevende, innovatie zaadtechnologiebedrijf. How to maximise nature’s best potential? Germains Seed Technologie deelde kennis en kunde.

Germains zaadtechnologie werd opgericht in 1871 en werkt al bijna een eeuw aan de ontwikkeling van oplossingen voor het optimaliseren van de suikerbietenopbrengst. Germains bracht een revolutie teweeg in de manier waarop suikerbieten werden gezaaid door als één van de eerste technologieën voor het pilleren van zaad in de agrarische sector te introduceren. De grondige kennis van de suikerbietensector heeft Germains in staat gesteld om in haar portfolio te investeren en deze verder uit te breiden.

Vandaag de dag is Germains zaadtechnologie toegewijd aan het leveren van toonaangevende, innovatieve zaadtechnologieën voor de telers van suikerbieten, groenten en bloemen wereldwijd.

Als club namen wij een kijkje in de keuken, een kijkje in de labs van dit toonaangevende bedrijf, want Knowledge is power!