Goede wijn behoeft geen krans..

Met uw wijnaankoop steunt u Rotary Doctors en draagt u bij aan een stukje levensvreugde van anderen.

In veel ontwikkelingslanden schieten medische voorzieningen ernstig tekort. Daarom richtten de gezamenlijke Nederlandse Rotaryclubs in 1994 de stichting Rotary Doctors Nederland (RDN) op. 

RDN zendt jaarlijks zo’n 50 artsen, tandartsen en specialisten op vrijwillige basis naar gebieden waar medische hulp onvoldoende aanwezig is. 

Ter plaatse wordt hulp verleend en worden mensen opgeleid om na een paar jaar het werk over te nemen, zodat de artsen van RDN weer op een nieuwe plaats kunnen worden ingezet. 

Alle betrokkenen bij de stichting, bestuursleden, overige ondersteunende functionarissen en uitgezonden (tand)artsen zijn vrijwilligers en genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. De Stichting heeft geen personeel in dienst.

Onze wijnen

Rood: Bodegas Santa Ana Malbec

Mooie dieprode drinkwijn gemaakt van 50% Malbec en 50% Merlot. De druiven worden met veel zorg handmatig geplukt om zo een optimaal smaak te hebben voor deze zeer betaalbare wijn.

Oorsprong: Mendoza, Argentinië

Wit: Bodegas Santa Ana Caracter Chenin – Chardonnay

Een frisfruitige droge drinkwijn gemaakt van 50% Chenin Blanc en 50% Chardonnay. De druiven worden met veel zorg handmatig geplukt om zo een optimaal smaak te hebben voor deze zeer betaalbare wijn. De pluk zelf gebeurt in de ochtenkoelte om het droge karakter van deze wijn te kunnen optimaliseren.

Oorsprong: Mendoza, Argentinië

Wat kost het?

1 fles rode wijn kost € 6,-
1 fles witte wijn kost € 6,-
1 doos a 6 flessen kost € 30,- (bespaar 15%), combineren mag..