Opperdoezer Ronde Actie 2024

Hoe een aardappeltje een leven kan veranderen!

Koop Opperdoezers!

Helpt u ons helpen? Koop nu Opperdoezer Ronde online
De actie loopt tot 22 september 2024. Voor een zak van 5 kilo betaalt u € 9,00 en voor een zak van 2,5 kilo betaalt u € 6,- (gratis thuisbezorgd binnen de regio West-Friesland!).

Geef eens een zak cadeau!
Bent u zelf geen aardappeleter, geef dan eens een zak Opperdoezers cadeau. Daarmee helpt u ons helpen en maakt u een ander bijzonder blij 😉

Loterij!

Vul uw lotnummer vóór 23 september in en win!
Bij iedere zak Opperdoezers Rondes vindt u een label met daarop een uniek lotnummer. Op 26 september 2024 trekken wij de winnende loten! Hoe meer zakken u koopt des te groter uw kans op een prijs. Vul dit lotnummer vóór 22 september in en maak kans op mooie prijzen.

Alles over de Opperdoezer

Op de officiële ‘Opperdoezer’ website vind u veel informatie, recepten, filmpjes over deze Westfriese Delicatesse.

Dé culinaire aardappel

De Opperdoezer Ronde ontleent haar naam aan het Noord-Hollandse dorpje Opperdoes. Daar worden deze unieke en exclusieve aardappelen al meer dan 150 jaar verbouwd en geoogst. De 160 hectare zavelgrond rondom de kerk van het dorpje is de enige plek ter wereld waar de Opperdoezer Ronde geteeld kan en mag worden. Sinds 1996 heeft het gebied een Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB). De vrij vaste en romige aardappel wordt door aardappelkenners en fijnproevers beschouwd als een ware delicatesse.

Bekijk hier onze promotiefilm

De lekkerste Opperdoezer Recepten

Wil je weten met hoeveel passie de telers in Opperdoes te werk gaan om dit heerlijke aardappeltje bij jou op het bord te krijgen. Bekijk de filmpjes op de officiële website. Ook heerlijke rececepten en andere informatie kun je hier terugvinden.