Wij zijn Rotary Radboud. Aangenaam!

Frank

‘Andere landen, andere culturen, andere rituelen en gebruiken… Elk land gaat op een andere manier met ‘gezondheid’ en ‘geluk’ om. In Nederland lijken we vooral druk en gehaast. Bij Rotary Radboud sta ik vooral graag stil. Stil bij het geluk om me heen en bij hetgeen wat ik voor anderen kan betekenen. Blij dat ik kan bijdragen aan een betere wereld.’ Rotary Radboud: The Future of Food.

Pieter

Ton

‘Natuurlijk is er een relatie tussen voldoende beweging, daglicht, frisse lucht, gezonde voeding en ons fysieke gestel. En als we even ‘omdenken’:  Van een goed glas wijn en een lekkere hap zitten mensen ook lekkerder in hun vel. Ook daarvoor komen we bij Rotary Radboud samen’. Rotary Radboud: The Future of Food.

Ab

Gert Jan

‘Ik ben een echt buitenmens. Altijd al actief geweest. Van skiën tot moestuinieren in de volkstuin. Ik vind het belangrijk om bewust te leven. Bewust is key voor een gelukkig en gezond leven. Maatschappelijke betrokkenheid maakt daar zeker onderdeel van uit.’ Rotary Radboud: The Future of Food’

Niels

‘Rotary is voor mij op ontspannen wijze, belevenissen, kennis en ervaringen uitwisselen , waarbij ‘good food’ , gezond en gezellig van groot belang. Rotary Radboud: The Future of Food.

Sandra

We zijn allemaal samen, op 1 wereld, dus we kunnen het maar beter goed hebben met elkaar en goed doen voor elkaar. Bij Rotary kan ik al mijn talenten inzetten, samen met anderen. Een goed onderling contact en een mooi gesprek tijdens de maaltijd hoort daar gelukkig ook bij. Alleen ga je misschien harder, maar samen kom je verder!

Dominique

‘Toen ik in Medemblik kwam wonen wilde ik hier graag wat mensen leren kennen en ik wilde graag wat voor de maatschappij doen. Bij Rotary kwam dat samen voor mij. Als veganist sta ik veel stil bij mijn voeding en probeer ik de juiste keuzes te maken voor mezelf, de dieren en de planeet.’ Rotary Radboud: The Future of Food.

Jan-Peter

‘Gezond is ook gezellig. Bij Rotary Radboud strijdt ik voor goede doelen, maar kom ik ook voor een goed gesprek en een lekker hapje en een drankje. Alles met mate(n).’  Rotary Radboud: The Future of Food.

Ruben

Naast de informele, vriendschappelijke contacten tussen onze leden, ervaar ik mijn lidmaatschap van Rotary vooral als een waardevolle toevoeging op mijn professionele contacten. Andere mensen met andere beroepen en andere gezichtspunten. Dat verrijkt mijn kijk op de wereld. Rotary is een organisatie met een wereldwijde slagkracht, maar in de praktijk kan ik middels onze club ook bijdragen aan maatschappelijke doelen dicht bij huis.

Lex

‘Ik heb persoonlijk ervaren wat het met je doet als je gezondheid even niet mee werkt. Daarom ben ik actief gaan sporten en ik merk zo duidelijk dat het werkt! Ik gun de wereld gezondheid, beweging, voeding, water en vooral: uithoudingsvermogen. Willen we niet allemaal lang, gelukkig en gezond oud worden?’ Rotary Radboud: The Future of Food.

Inge

‘In onze lodges en onze versmarkt werken we aan een totaalbeleving van voedsel en natuur. Je kunt bij ons plukken, maken, eten en slapen. De mest van onze paarden is  weer de voeding voor onze perenbomen en de peren weer de voeding voor de paarden. Circle of life eigenlijk. Tijd om iets terug te doen voor de wereld.’ Rotary Radboud: The Future of Food.

Laura

‘Rotary is voor mij een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen. Mensen uit andere kringen, andere beroepsgroepen en daar leer ik heel veel nieuwe dingen van. In mijn beroep heb ik veel te maken met allerlei verschillende mensen en dat vind ik echt ontzettend leuk. Dit vind ik ook terug bij Rotary! Samen je inzetten voor de maatschappij, kennis delen en ook heel belangrijk, gewoon ontzettend gezellige avonden met elkaar!’

Philip

‘Als apotheker probeer ik erachter te komen waarom bepaalde medicatie is voorgeschreven en aanvullend advies te geven waardoor medicatie wellicht niet (meer)nodig hoeft te zijn. Leeftstijlgeneeskunde dus. Gezondheid is ons grootste goed. Samen met de club zet ik me in voor een gezondere mens. ‘Rotary Radboud: The Future of Food.’

Frits

‘Dieren zijn de spiegel van de eigenaar. In diergeneeskunde zie ik dat vaak terug in de gezondheid van het dier en dat kan soms best confronterend zijn. fijn dat ik zowel voor mens als dier iets kan betekenen.’ Rotary Radboud: The Future of Food.

Renze

‘Als voedselproducent sta ik aan het begin van de keten. Eten moet gewoon goed. Hier in West-Friesland, maar ook in derdewereldlanden. Het is een primaire levensbehoefte.’ Rotary Radboud: The Future of Food.