Wij zijn Rotary Radboud. Aangenaam!

Ab

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

Frank

Gert Jan

‘Ik ben een echt buitenmens. Altijd al actief geweest. Van skiën tot moestuinieren in de volkstuin. Ik vind het belangrijk om bewust te leven. Bewust is key voor een gelukkig en gezond leven. Maatschappelijke betrokkenheid maakt daar zeker onderdeel van uit.’ Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun’

Jan-Peter

‘Gezond is ook gezellig. Bij Rotary Radboud strijdt ik voor goede doelen, maar kom ik ook voor een goed gesprek en een lekker hapje en een drankje. Alles met mate(n).’  Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.

Lex

‘Ik heb persoonlijk ervaren wat het met je doet als je gezondheid even niet mee werkt. Daarom ben ik actief gaan sporten en ik merk zo duidelijk dat het werkt! Ik gun de wereld gezondheid, beweging, voeding, water en vooral: uithoudingsvermogen. Willen we niet allemaal lang, gelukkig en gezond oud worden?’ Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.

Pieter

Ruben

Cor

Frank

‘Andere landen, andere culturen, andere rituelen en gebruiken… Elk land gaat op een andere manier met ‘gezondheid’ en ‘geluk’ om. In Nederland lijken we vooral druk en gehaast. Bij Rotary Radboud sta ik vooral graag stil. Stil bij het geluk om me heen en bij hetgeen wat ik voor anderen kan betekenen. Blij dat ik kan bijdragen aan een betere wereld.’ Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.

Inge

‘In onze lodges en onze versmarkt werken we aan een totaalbeleving van voedsel en natuur. Je kunt bij ons plukken, maken, eten en slapen. De mest van onze paarden is  weer de voeding voor onze perenbomen en de peren weer de voeding voor de paarden. Circle of life eigenlijk. Tijd om iets terug te doen voor de wereld.’ Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun

Kim

Niels

‘Rotary is voor mij op ontspannen wijze, belevenissen, kennis en ervaringen uitwisselen , waarbij ‘good food’ , gezond en gezellig van groot belang. Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.

Piet

Sandra

Dominique

‘Toen ik in Medemblik kwam wonen wilde ik hier graag wat mensen leren kennen en ik wilde graag wat voor de maatschappij doen. Bij Rotary kwam dat samen voor mij. Als veganist sta ik veel stil bij mijn voeding en probeer ik de juiste keuzes te maken voor mezelf, de dieren en de planeet.’ Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.

Frits

‘Dieren zijn de spiegel van de eigenaar. In diergeneeskunde zie ik dat vaak terug in de gezondheid van het dier en dat kan soms best confronterend zijn. fijn dat ik zowel voor mens als dier iets kan betekenen.’ Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.

Jan

‘Ik vind dat wij als maatschappij verplicht zijn om iedereen een volwaardig leven te kunnen laten leiden op gebied van gezonde voeding en goede medische zorg. Via Rotary Radboud kan ik daaraan bijdragen. ‘  Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.

Laura

Philip

‘Als apotheker probeer ik erachter te komen waarom bepaalde medicatie is voorgeschreven en aanvullend advies te geven waardoor medicatie wellicht niet (meer)nodig hoeft te zijn. Leeftstijlgeneeskunde dus. Gezondheid is ons grootste goed. Samen met de club zet ik me in voor een gezondere mens. ‘Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.’

Renze

‘Als voedselproducent sta ik aan het begin van de keten. Eten moet gewoon goed. Hier in West-Friesland, maar ook in derdewereldlanden. Het is een primaire levensbehoefte.’ Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.

Ton

‘Natuurlijk is er een relatie tussen voldoende beweging, daglicht, frisse lucht, gezonde voeding en ons fysieke gestel. En als we even ‘omdenken’:  Van een goed glas wijn en een lekkere hap zitten mensen ook lekkerder in hun vel. Ook daarvoor komen we bij Rotary Radboud samen’. Rotary Radboud: Food, Fellowship & Fun.